Termeni si conditii

Vizitarea sau folosirea site-ului www.avostar.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.avostar.ro este administrat de  SC Avostar Imex SRL cu sediul in Constanta, Parcela A604/8/2 C1(p) Constanta, Varianta Constanta-Ovidiu, DN3C, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/5205/1992, CUI RO4475975.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.avostar.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate nu includ TVA.
Plata serviciilor se efectueaza in numerar/cash sau transfer bancar.

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.avostar.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Avostar Imex SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.avostar.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@avostar.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata;

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului www.avostar.ro.