Comenzi si livrare

Cum comand Online

Se permit comenzi doar de la persoane juridice. Datele firmei vor fi necesare pentru plasarea unei comenzi şi crearea unui cont.

Livrarea comenzilor

Livrarea se realizeaza pe tot teritoriul României. Pentru comenzile de peste 350 lei puteţi beneficia de livrare gratuită.

În cazul în care comanda nu depăşeşte 350 lei se va percepe o taxa fixa de livrare in valoare de 30 lei.

Metode de Plata

Magazinul online SC Avostar Imex SRL acceptă momentan doar plata ramburs pentru produsele comandate online. Plătește cu numerar la livrare. Completeaza datele tale şi apoi urmează paşii pentru finalizarea comenzii.

Datele tale personale vor fi folosite la procesarea comenzii tale, pentru a avea o experienta cât mai bună pe acest site sau pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Retur produse

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Ambalajul nu trebuie să fie desfăcut sau deteriorat.

Intrebari Frecvente

  • Am inregistrat o comanda insa intre timp m-am razgandit si vreau sa o anulez. Cum pot face asta?
    Pentru a anula o comanda, te rugam sa ne transmiti solicitarea ta prin telefon, la numarul (0372) 777 321, sau atunci când un operator vă va suna pentru confirmarea comenzii.  Anularea se poate face doar intr-un interval de 24 ore.